РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Жени ГЕРБ в Стара Загора организираха онлайн кръгла маса „За бизнеса и иновациите – малки компании за силни региони“

Публикувано на:

Национална кръгла маса „За бизнеса и иновациите – малки компании за силни региони“ проведоха на 10 ноември в Стара Загора жените от областната организация на ГЕРБ. Във форума се включи българският еврокомисар Мария Габриел, която даде полезна информация за възможностите, които предоставя Европейската комисия в помощ на малките и средните предприятия и стартъп фирмите. Тя посочи и пряк път за кандидатстване за финансиране по различните програма, разполагащи с огромен бюджет. Ваня Михайлова и Мария Жекова, които са общински съветници от ГЕРБ – Стара Загора, и Йоана Йончева-Фильова, заместник-председател на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ споделиха опита си в развитието на успешен собствен бизнес.

В кръглата маса участваха още арх. Виктория Грозева, кандидат за народен представител от ГЕРБ – СДС, която е главен архитект на Община Стара Загора и член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ, председателят на НИС на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова, Милена Желева, заместник-кмет на Община Стара Загора по култура, туризъм и младежки дейности, кандидатите за народни представители Илиана Жекова и Бояна Танева Манова, която също разказа за създаването на бизнеса на нейното семейство, развиващ се успешно в продължение на 30 години.

Във втората част на кръглата маса се присъедини и кандидатът за вицепрезидент полк. Невяна Митева.

Екатерина Йорданова съобщи, че ръководството на Жени ГЕРБ се ангажира да помага на всички дами, желаещи да кандидатстват за европейско финансиране за стартиране и развитие на бизнес както при разработването на идеята, така и при подготовката и подаването на документацията. Участниците в кръглата маса се обединиха около необходимостта от законодателни промени, които да доведат до намаляване на административната тежест за бизнеса и гражданите и до съкращаване на сроковете на услугите, предлагани от местните администрации.

„Няма българин, който да не иска върховенство на закона, качествено образование за децата си, достойно бъдеще за семейството и близките си – каза полк. Митева. – С кандидата за президент проф. Анастас Герджиков споделяме всичко това и вярваме, че можем да помогнем за обединението на обществото около добруването, спокойствието и сигурността на българите. Това ни отличава от другите кандидати. Продължаваме със смелост, кураж и вяра в сърцата“, заяви полк. Невяна Митева и сподели, че нейната кауза е равнопоставеност между жените и мъжете.

Арх. Виктория Грозева и Екатерина Йорданова заявиха пълната подкрепа от страна на Жени ГЕРБ на кандидатпрезидентската двойка. „Вярваме, че българите ще направим правилния избор и ще тръгнем към помирение. За народни представители гласувайте с № 32, а за президент и вицепрезидент – с № 15 в бюлетината“, добави председателят на организацията Екатерина Йорданова.

„Гласувайте с повече разум за силна, образована и обединена държава!“ – призова също и арх. Виктория Грозева.

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте още