РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето в неделя

Публикувано на:

В неделя облачността ще е значителна, на изолирани места със слаби превалявания. Ще продължи да духа слаб, в източните райони умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 11 и 16 градуса.

Над Черноморието облачността ще е значителна. В сутрешните часове по северното крайбрежие все още ще превалява. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 15 и 18 градуса, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще отслабне и ще е около 2-3 бала.

В планините ще е облачно с валежи от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа умерен изток-северозиточен, по високите части северозападен вятър. Максималната температура на 1200 ще е около 7, на 2000 метра - около 3 градуса.

В понеделник все още на отделни места, главно в Стара планина и Рило-Родопския масив, ще има слаби превалявания. Ще бъде почти тихо. Минималните температури ще се понижат с 2-3 градуса, а дневните ще се повишат. Във вторник вече ще е без валежи. Облачността ще е разкъсана. Вятърът ще е слаб до умерен от запад-северозапад.

Минималните температури ще са предимно между 3 и 8, дневните - между 14 и 19 градуса.

Вижте още