РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Хладно и дъждовно време днес

Публикувано на:

На много места, главно в Западна България, ще има валежи от дъжд. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между 7 и 12 градуса, а максималните - между 12 и 17.

Над Черноморието ще бъде облачно, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 16-18 градуса. Температурата на морската вода е 18-19 градуса. 

Над планините ще бъде облачно, по билата - и мъгливо. На много места, главно в масивите от западната половина от страната, ще има валежи от дъжд, над 2000 метра - от сняг. Ще духа умерен и временно силен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10 градуса, на 2000 метра - около 3 градуса.

В петък и в събота времето ще бъде предимно облачно. Ще има и валежи, на места - значителни по количество. Вятърът ще е най-често умерен, в Северна България и източните райони - временно силен, от изток-североизток. Минималните температури ще се повишат, дневните ще се понижат; денонощният ход на температурата ще е малък.

Вижте още