РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Новата седмица започва със слънце

Публикувано на:

В понеделник над по-голямата част от страната ще бъде слънчево. Ниска облачност ще има само над крайните източни райони. Ще духа слаб източен вятър. Дневните температури още малко ще се повишат и максималните ще бъдат между 20 и 25 градуса.

Над Черноморието ще има значителна ниска облачност и на места са възможни ръмежи от дъжд. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат 18-20 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 18-19 градуса. 

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по най-високите части - до умерен, северен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 16 градуса, на 2000 м - около 10 градуса.

Във вторник и в сряда в по-голямата част от страната времето ще бъде предимно слънчево. Значителна ниска облачност или мъгла ще има в часовете преди обяд над източните райони, там на отделни места ще има и ръмежи. Вятърът ще бъде слаб до умерен, от североизток. Минималните температури ще бъдат между 5 и 10 градуса, като в отделни котловини, при стихване на вятъра, температурата ще бъде до около 3 градуса и там ще има условия за слани.

Максималните температура ще бъдат между 18 и 23 градуса.

снимка: Pixabay

Вижте още