РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Местни хора влизат в листите на "Продължаваме промяната"

Публикувано на:

Най-важното за нас е водачите и хората, които ще бъдат в листите да са местни и да отговарят на обявените критерии. Всички те ще подпишат договор за почтеност. Вече имаме няколко кандидати за Стара Загора - млади, с успешна кариера, визия за града и вяра, че нещата могат да се променят. До седмица ще ги представим официално, коментира Кирил Петков, който заедно с Асен Василев е на среща с граждани в Стара Загора.

Според Петков две са важните неща, които трябва да се случат в Стара Загора. Едното е Стара Загора да стане част от общини без корупция, за да се привличат повече инвеститори. Второто е изграждането на индустриална зона, а Стара Загора е с приоритет заради "Мини Марица - изток", категоричен е Кирил Петков.

"Няколко са принципите, около които партиите трябва да се обединят - да не се увеличават данъците, да се спрат всички течове в държавата, образованието да работи без да се налагат частни уроци и да забравим за лечението в чужбина", каза Асен Василев. С всички, които са съгласни и вярват в тези принципи, биха били направили коалиция след изборите.

Вижте още