РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

На четири основни критерия трябва да отговарят участниците в проекта на Кирил Петков и Асен Василев

Публикувано на:

Кирил Петков, Асен Василев и съмишлениците им представиха идеите си за бъдещо участие в политическия живот на страната. Политическият им проект се казва "Продължаваме промяната".

Четири са критериите, на които задължително трябва да отговарят участниците в проекта: да имат успешна кариера извън политиката, да са били част най-много от една политическа партия, иментата им да не се свързват с никакви скандали и да подпишат договор за почтеност.

Спиране на корупцията и кражбите, освобождаване на малкия и средния бизнес така, че да работят спокойно, привличане на инвестиции, са целите, които ще следват.

"B пocлeднитe 4 мeceцa зaпoчнaxмe пpoмянaтa. Имaxмe мнoгo яcни и тoчни цeли. Πъpвaтa – дa cпpeм ĸopyпциятa, пpимep зa тoвa e ББP. Bтopият бeшe дa ocвoбoдим мaлĸия и cpeдeн бизнec. Πpиopитeт нoмep тpи – дa пpивлeчeм виcoĸoтexнoлoгични инвecтиции. Πpиopитeт нoмep чeтиpи бeшe дa paзпpeдeлим paвнoмepнo вcичĸo пoлyчeнo. Bcъщнocт виe ни пoзнaвaтe, нe вĸлючвaмe нищo нoвo, пpocтo иcĸaмe дa пpoдължим нaпpaвeнoтo пpeз тeзи чeтиpи мeceцa. He e вaжнo дaли cи ляв или дeceн”, ĸaзa Kиpил Πeтĸoв.

Не ни е страх от натиск, категоричен е Петков. Той обясни, че партията не е на президента и няма нищо общо с него и допълни, че има много хора от другите партии, които споделят тяхната визия и биха работили с тях. 

В процес на разговори сме с няколко партии явяване на изборите, заяви Асен Василев. Той прогнозира, че следващото правителство на България ще е коалиционно.

снимка: БГНЕС

Вижте още