РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Отличиха старозагорски ученици за завоювани медали по ММА

Публикувано на:

Със специално изработени плакети за високи спортни постижения на Община Стара Загора бяха удостоени шестима от състезателите на боен клуб „Атила". Отличията връчи ресорният зам.-кмет Красимира Чахова.

„Поздравявам Ви за отличното представяне на изминалите състезания. С Ивайло Георгиев се познаваме от години, той е много упорит и всеотдаен не само като треньор, но и като човек. Със собствени средства и сили успя да превърне едно неугледно помещение в прекрасна зала, в която вие тренирате и изковавате всички тези успехи", каза в приветствието си Чахова. Тя пожела много успехи и отличия на младите старозагорски надежди.

Благодарност за подкрепата на Община Стара Загора изказа треньорът Ивайло Георгиев.

„ММА става все по-харесван от младите хора и деца, и става все по-популярен. На националния шампионат, който се проведе в Ямбол, бяхме с грандиозен отбор от 30 състезатели, което беше невероятно. Завоювахме много призови места и спечелихме всички отборни купи от надпреварата", подчерта Георгиев.

Плакети получиха Виолета Старчева завоювала второ място Световно първенство за юноши и два пъти шампион на България по ММА, Кристиян Канев спечелил второ място на Световно първенство за юноши, Пламен Димитров заел пето място на Европейско първенство и шампион на България по ММА- граплинг, Стефан Ташев спечелил шампионска титла на България по ММА- кадети до 67 кг, Робин Иванов - шампион на България по ММА - юноши 57 кг. и Милен Фетов, шампион на България по ММА и граплинг - мъже до 77кг.

По време на награждаването стана ясно, че през следващата седмица треньорът и състезателите ще проведат открита благотворителна тренировка по ММА, в която могат да се включат и любители спортисти.

Вижте още