РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

ГЕРБ ще представят кабинет и веднага ще върнат мандата

Публикувано на:

Когато ни бъде връчен вторият мандат, ще представим отпред пред президентството състав на кабинет, за да сравнят какво предлагаме ние и какво предлагат останалите, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Кандидатът за премиер отново ще бъде Даниел Митов, който веднага ще върне мандата.

"Искаме да стоим много далеч от това, което се случва в българската политика в този момент", заяви още Борисов. Той подчерта, че не изпитва никакво задоволство от случващото се в страната.

"Аз съм учуден как могат да принизяват и да считат, че някой потривал ръчички и се радвал на този хаос. Ние сме си дали най-хубавите години, за да направим България прекрасната държава, която беше. Обаждат ми се колеги от ЕС и ме питат: Бойко, какво става в България? И даже Митов с неговия брилянтен английски не може да намери думи да опише какво се случва", заяви бившият премиер.

Той призова партиите в НС да се уважават и създадат отново илюзии в избирателите, че нещо може да се случи. "За да ги мотивирате да отидат на следващите избори", каза още Бойко Борисов. "ГЕРБ не ви пречи с нищо в момента. Имате перфектно мнозинство в парламента. Имаше илюзия, че ще направите правителство без ГЕРБ. Решете всички въпроси по начина, по който сте го казали в слогана. Но, не виждам как ще поддържат илюзията и ще накарат българите да гласуват за трети път особено в COVID вълна. Ще подобрим най-ниската избирателна активност",  поясни лидерът на ГЕРБ.


 
Вижте още