РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Нови екипи за малките футболисти от "Верея"

Публикувано на:

Младите футболисти от набор 2008 в школата на ФК „Верея“ ще излязат с нови екипи в контролата срещу връстниците си от „Арда“ в неделя. Талантите, водени от треньора Ради Стайков, бяха зарадвани от зам.-председателя на спортната комисия в Общински съвет Стара Загора Никола Чакалов, който им подари екипировка от името на местната структура на ВМРО.

„Навлизате в тийнеджърската възраст, а тя предлага много изкушения и изисква много дисциплина от всеки, който е решил сериозно и професионално да се занимава със спорт. Бъдете отговорни в действията и постъпките си и се доверявайте повече на вашите близки, тъй като те винаги искат най-доброто за вас“, призова Чакалов.

Той подари българското знаме на капитана на отбора и всички заедно изпяха химна на България, като по този начин изразиха признателността си към родните олимпийци в Токио и пожелаха още медали на нашите спортисти.

Чакалов съобщи, че съвсем скоро и с година по-малките футболисти от школата на „Верея“ също ще получат спортна екипировка за своите официални срещи.

Вижте още