РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

15-годишно момче се нуждае от лечение

Публикувано на:

Когато имаш само една мечта. Така озаглавява публикацията си в групата „Да помогнем на Крис" 17-годишният Кристиян Видев от Стара Загора. Роден е на 15 септември 2003 година и оттогава започва борбата му за нормален живот.

„Може би знаете, че в човешкото тяло има 206 кости. На мен се е паднал лошият късмет, да се родя без една от тях. Нарича се фибула. Само една, но нейната липса е белязала живота ми. За 17 години 8 пъти съм влизал в операционната зала. И всеки път с надеждата, че е за последно.", споделя момчето. За съжаление при последното му пътуване до Варна през юни месец тази година, когато се надява да чуя положителни новини, резултатът не е добър. „Моят лекар ме изпрати в Истанбул. Така на 5 юли бях в кабинета на Prof. Dr. Mehmet Kocaoğlu. След направения преглед и рентгенови снимки, той ме увери, че с една операция направена от него, може да коригира всичко, което е проблемно в десния ми крак, аз ще мога да стъпя на него и да ходя нормално", разказва Крис.

Надеждата се завръща отново при него и семейството му. Единствената му мечта може да се сбъдне, но за да стане реалност са необходими 40 000 евро.

„Обръщам се с молба към всички хора с добри сърца и възможности, помогнете ми, за да мога отново да ходя нормално, да се върна в училище при моите приятели и учители от СУ ,,Иван Вазов", които винаги са ме подкрепяли. От тях съм научил, че когато човек е упорит и никога не се отказва, успехът е неизбежен!", призовава Кристиян.

Всеки, който желае да помогне със средства може да го направи на следната банкова сметка:

IBAN: BG89STSA93000028226361

BIC: STSABGSF

Банка: Банка ДСК

Име: Кристиян Дечков Видев

Вижте още