РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Елена Ангелинина, водач на "Българските патриоти": Ключът към по-доброто бъдеще на всички българи сме ние-патриотите

Публикувано на:

Елена Ангелинина е водач на листата на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в Стара Загора. Завършила е висшето си образование в Швейцария. Има бакалавърска степен по „Бизнес администарция“ от Американския университет „Норт Ууд Юнивърсити“.  Преди това с успех е взела швейцарска степен за мениджмънт в хотелиерството, ресторантьорството и туризма. След като се дипломира, започва работа в сферата на икономиката и финансите.

Депутат в 44-ия парламент от партия ВОЛЯ на Веселин Марешки. 

 

Г-жо Ангелинина, какво провокира един млад човек да се кандидатира за народен представител?

Завършила съм образованието си в чужбина, но избрах да се  върна в България и да работя в сферата на икономиката и финансите. И моята, и мечтата на всички български патриоти е просперираща България и богат, щастлив народ!

Ние „Българските патриоти“, излизаме пред избирателите с лицата си, с имената си, с това, което сме постигнали извън политиката като специалисти в различни области. Знаем, че можем да помогнем на родината и на народа си да има много по-добро настояще и бъдеще, защото 30 години гледахме какви ли не политици побеждаваха на избори, взимаха властта, но бързо губеха доверието ни. Алчността им отврати българите от политиката. Затова много хора вече не гласуват, защото смятат, че всички са маскари, че са едни и същи.

 

Какви са основните приоритети, за които ще работите като депутат?

Доходи, семейни ценности, сигурност, независимост и достойнство! Това са нашите приоритети! За това работихме и в 44-ия НС и продължаваме – преизчисляване на всички пенсии, за безплатни детски градини и ясли, за безплатни учебници и униформи, за детски надбавки, и то двойно увеличени, за всички деца, независимо от доходите на родителите. Здравето на децата също остава наш приоритет – първи повдигнахме въпроса с ваксинирането при децата срещу Ковид. Темата засяга всяко българско семейство. Една от първите ни задачи в следващия парламент е да настояваме за Национална информационна кампания, за да може всеки родител да вземе информирано решение за детето си.

Ние не сме като другите. Каквото кажем - го правим! Особено жените в политиката. Нашата мечта е просперираща България и богат, щастлив народ! Искаме българите да не напускат и да страдат някъде по света, далеч от семейство, от близки. Искаме децата ни да се развиват тук, до нас. Искаме бабите и дядовците да гледат на живо внуците си, а не по интернет! Искаме семейството да е от мъж и жена, не от хора с трети, пети пол. Като майка на две деца за мен лична кауза отново ще бъдат опазването на християнските ценности, спирането на джендър-идеологията и третия пол в българските училища. Няма да допуснем сбърканите либерални ценности да размътят представите на нашите деца.

Наш приоритет остава и битката с картела и монополите. Те са сред основните причини за бедността на милиони българи. Нашият народ заслужава много по-добра съдба. И това може да се случи само като избере кадърни и почтени управници!

А по отношение на демографската катастрофа? Какво предлагате?

Това е въпрос, който няма как да не ни притеснява. Необходими са спешни мерки. Едно от работещите ни предложения, което ще даде бърз резултат, е финансова подкрепа за пълнолетни родители с минимум средно образование – при раждането на първо дете да получат 2000 лева, за второ – 5000 лева, за трето – 10 000 лева. Безплатните лекарства за ученици до 18-годишна възраст и за пенсионери над 65-годишна възраст, също е мярка, която отдавна трябваше да бъде въведена и ние ще го направим веднага, ако сме в управлението. Това е нашата програма – реална и изпълнима. Сигурна съм, че всички осъзнавате колко е важно това. Колко е важно всички да отидем да гласуваме, за да не оставим на неграмотни и подкупени хора да определят нашето бъдеще. Няма да позволим измислени политически герои и сценаристи да ви подлъжат и да ги изпратите във властта, за да уреждат себе си и своите задкулисни господари. Време е технократите, професионалистите, патриотите да вземем нещата в наши ръце! Но първо сте вие на ход - в неделя!

Номер 16 е ключът към по-доброто бъдеще за всички българи!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

 

 

 

 

 

Вижте още