РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Георги Гьоков, БСП: Готови сме за разговори и коалиции, нови избори не са вариант

Публикувано на:

Многобройни срещи с хората, запознаване с проблемите им и техните очаквания. Така премина предизборната кампания на Коалиция "БСП за България" в Старозагорски избирателен район. 

"Хората очакват промяна и решаване на проблемите им. Дразнят се от несправедливостите и трябва да бъде сложен край. Бедност, ниски доходи, демографски срив са сред най-наболелите проблеми. Очакванията на обществото са за промяна към по-добро. Хората искат да има правителство, чувстват една умора от избори", коментира вторият в листата на Коалиция "БСП за България" за 27 МИР Георги Гьоков. 

Според него няма начин машинното гласуване да не се отрази на вота. Категоричен е обаче, че плюсовете от него ще са повече от минусите - ще бъдат избегнати недействителните бюлетини и няма възможност за фалшификации на вота.

Разбира се, че хората се притесняват, но имаше достатъчно демонстрации и се надявам, че нещата ще се случат, обясни Гьоков.

Той допълни, че промяната в социалната сфера е задължителна, а най-очаквано от хората е преизчисляването на пенсиите.

"Всички знаем, че пенсионерите са най-бедни и уязвими, и затова за нас е важно преизчисляването да стане факт. Заложили сме го в програмата си. Имаме предложения и за подпомагане на младите хора - облекчения за млади семейства, по-никък данък. В програмата на БСП социалната част е изключително силна и затова слоганът на кампанията ни е "Сигурност в промяната с грижа за теб". България е социална държава и това не трябва да се променя", каза Георги Гьоков, с преференция 102 в бюлетина номер 4.

Категоричен е, че без силна икономика няма силна социална политика, но няма как да се говори за финансова сигурност и инфраструктура, когато обикновеният човек живее зле. 

На тези избори Коалиция "БСП за България" очаква по-висок резултат. 

"Готови сме за разговори и коалиция с всички партии с изключение на ГЕРБ и ДПС. Страната ни се нуждае от стабилно правителство, което да е устойчиво във времето. Нови избори не са вариант, убеден е вторият в листата на Коалиция "БСП за България" за 27 МИР Георги Гьоков. 

На изборите на 11 юли, Георги Гьоков се явява с преференция 102 в листата на Коалиция "БСП за България", бюлетина номер 4.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вижте още