РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Д-р Венцислав Иванов: Време е младите и образовани хора да влязат в управлението

Публикувано на:

Предстои решаването на наболели проблеми и реализирането на нови идеи в Старозагорска област. Време е младите и образовани хора, хората с идеи да влязат в управлението – и местното, и на държавно ниво. Те имат енергията, която по-възрастните политици вече са изчерпали. А нова енергия винаги трябва. Затова и реших да се включа в тази кампания, коментира д-р Венцислав Иванов, който се явява с преференция 102 в листата на Коалиция „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, бюлетина номер 16.

Венцислав Иванов е от гражданската квота на ВМРО. Досега не се е занимавал с политика. Приема поканата на ВМРО заради патриотичните идеи, които Движението следва.

„Роден съм в Сандански, израснал съм с историите за Илинденско-Преображенското въстание, Тодор Александров, Гоце Дечев, Яне Сандански. Надявам се, че и като коалиция, патриотите ще продължат да работят за запазването на България като единна нация. Защото безспорен факт е, че Съединението прави силата. Длъжни сме да не позволяваме разделение заради външни сили, чиято цел е именно тази. За съжаление сме разединени дори по болните за обществото  теми и проблеми“, обясни Венцислав Иванов.

Като най-сериозен проблем за Старозагорско, той определи Зелената сделка и бъдещето на комплекса „Мини Марица – изток“.

„ВМРО бяха единствените, които се бориха против Зелената сделка, защото тя засяга цяла Южна България. Хиляди хора ще останат без работа и районът ще се обезлюди. Работата на комплекса трябва да се удължи максимално, за да има време за реформа и преустройство, да се намери вариант за обикновения работник, който да се преквалифицира. Идеята е парите от зеления преход да дойдат в Старозагорски регион, бившето летище да се превърне в нова Индустриална зона, да се създадат нови работни места и това да помогне на Старозагорска област. Полша показа как се прави и не „клекна“ на външни сили. Преборим ли се комплексът да работи до 2050 година, има време и за модернизация, и за нова Индустриална зона. Но работата за решаването на този казус трябва да започне още сега. Всички заедно - човек, народ, община и държава трябва да бъдат едно цяло, да работят заедно. Тук няма място поговорката за орела, рака и щуката“, категоричен е д-р Иванов.

Ако бъде избран за депутат, той се ангажира да помогне с каквото може за реализирането на идеята бившата АГ-клиника да се превърне в модерен медицински център, в който да се настанят не само общопрактикуващите лекари, но и специалисти. Според него мястото е много подходящо, защото е в центъра на града и с лесен достъп.

„Моето мнение е, че този медицински център ще подпомогне доста работата на Медицинския факултет, защото младите лекари ще има къде да практикуват. Така ще успеем да ги задържм тук и няма да имат причина да бягат в чужбина. Стара Загора има традиции в медицината и те трябва да се надграждат. Според мен е напълно реално в Тракийския университет да бъде разкрита и магистърска специалност „Фармацевт“, което също ще е в полза за града. Бих помогнал с каквото мога за реализирането и на тази идея“, каза още кандидатът за депутат от гражданската квота на ВМРО.

Венцислав Иванов е завършил „Ветеринарна медицина“ в Тракийски университет Стара Загора, след което получава диплома за  Магистър фармацевт в Пловдив. В момента работи към международна фармацевтична компания, като отговаря за цяла Южна България.

Той призова да се гласува, защото само така старите политици ще се заменят с млади и надъхани за работа хора.

На изборите на 11 юли, Венцислав Иванов се явява с преференция 102 в листата на Коалиция „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, бюлетина номер 16.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вижте още