РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Боян Кулев: Моя лична кауза e да съдействам за създаването на нов и модерен медицински център

Публикувано на:

Боян Кулев е на 31 години, семеен с две деца. По професия е Магистър-фармацевт, има и икономическо образование. Първи мандат общински съветник в Общински съвет Стара Загора. Кандидат за народен представител от Коалиция „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, бюлетина номер 16, преференции 105.

Г-н Кулев, какво провокира един млад човек да се кандидатира за народен представител?

За да бъдеш политик, първо трябва да имаш много висок морал и след това всичко останало като лична характеристика. Като народен представител ще ми бъде предоставена възможност да направя реални политически промени за страната, чрез предложенията, които Българските Патриоти ще направим в 46-ото НС, следвайки дневния ред на обществото.

Какви са основните приоритети, за които ще работите като депутат?

В нашата програма основна точка е повишаването на доходите на българските граждани, което минава през преизчисляване на пенсиите, подкрепа за бизнеса и мерки срещу произвола на картелите, монополите и корупцията. Безплатните лекарства за ученици до 18 годишна възраст и за пенсионери над 65 години също са част от мерките, които ще повишат стандарта на живот на всяко едно българско семейство.

Конкретно за Старозагорска област...

Като общински съветник в Общински съвет Стара Загора и член на Комисията по здравеопазване, моя лична кауза ще бъде да съдействам на Община Стара Загора за реализирането на идеята по създаване на нов, модерен медицински център, който да бъде базиран в сградата, в която се помещаваше АГ-клиниката в Стара Загора. Предимството е, че сградата се намира в район с добра транспортна схема на градския транспорт и с възможност за създаване на паркинг с достатъчно паркоместа.Т ова ще я направи достъпна и удобна за старозагорци.

Какво е  мнението на Коалицията и лично Вашето по отношение на Зелената сделка?

Ясно е, че в бъдеще ще трябва да направим трансформация към зелена енергия и екологична такава, но в същото време трябва да се предприемат икономически мерки за региона, така че да може на хората да им бъдат осигурени работни места, за да се запазят градовете около енергийното сърце - комплекса "Марица Изток''. Считам, че държавата трябва да се ангажира с намирането на тази алтернатива, а именно осигуряване на електроенергия, която да бъде на достъпна цена, а от друга страна - работните места за хората от региона да бъдат гарантирани. Това са двете неща, които са най-важни в случая.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вижте още