РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Над 60 предложения гласува местният парламент

Публикувано на:

Над 60 предложения бяха гласувани на заседанието на Общински съвет Стара Загора. На второ четене бяха приети промени в Наредбата за изменение и допълнение на Наредба за организацията на предучилищното образование в община Стара Загора, целящи да бъде подобрен обхвата на децата в предучилищното образование. Одобрени на второ четене бяха изменения и в Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Стара Загора.

Старейшините подкрепиха на първо четене допълнения и изменения на Наредбата за управление на отпадъците и за опазване чистотата на територията на Община Стара Загора.

С пълно единодушие бяха утвърдени промени в Общинската транспортна схема от квотата на Община Стара Загора, което да даде възможност чрез оптимизация да се постигне по-добро обслужване на населението. Общинските съветници дадоха съгласие за Членство на доброволното формирование, сформирано през 2013 година да участва в Националната асоциация на доброволците в Република България.

Вижте още