РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

„Основи на електронната търговия“ – двудневно интензивно обучение

Публикувано на:

Двудневно интензивно обучение "Основи на електронната търговия" ще се проведе на 3 и 4 юли в хотел „Калиста" в курорта Старозагорски минерални бани. Събитието цели да даде ценни насоки на хората, които желаят да научат повече за стартирането и развитието на собствен онлайн бизнес или да дигитализират текущата си физическа дейност, но изпитват трудности и несигурност. Подходящо е за производители на продукти, търговци на стоки от различен тип, собственици на магазини за физически стоки и управители на бизнеси. В 16-те часа знание ще се разгледат 27 ключови теми, сред които: какво трябва да знаем преди да започнем своя онлайн бизнес, модели за продажба на стоки онлайн, на кого и къде да продаваме нашата стока, защо ни е необходим онлайн магазин, защо хората да посетят нашия магазин и защо да купят от него, клиентско обслужване и следпродажбена грижа за клиента, маркетплейс платформи и техните възможности, правни и счетоводни аспекти на продажбите по Интернет и други. И двамата лектори са с богата експертиза в продажбите и маркетинга.

Никола Илчев се занимава с продажби повече от 15 години, а в сферата на електронната търговия е вече повече от 10. Той има богат опит в собствени и чужди онлайн проекти, както и значително влияние в развитието на екосистемата на електронните търговци в България. Създава eCommerce Academy през 2016 година с желанието да предоставя полезно знание и информация на всички, които искат да се развиват в сферата на онлайн продажбите. Той е съставител и съавтор на книгата Add to cart, а в последните няколко години е идеолог и на изключително богатото видео съдържание в YouTube канала на eCommerce Academy.

Димитър Иванов учи и живее в Япония 5 години, след което се завръща в България през 2011 година и в последните 10 години се занимава с маркетинг и предприемачество. От 4 години е маркетинг мениджър в дигитална агенция Valival и ръководи маркетинговите активности на всички партньори и клиенти на компанията. Има опит със стотици кампании на малки и големи онлайн търговци, както на българския, така и на международния пазар.

Можете да се регистрирате за събитието ТУК

Вижте още