РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Коалиция „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“: Време е да сложим точка на шоуто

Публикувано на:

Успешен и амбициозен екип, който ще отстоява интересите на старозагорци в следващия парламент. Млади хора, професионалисти в различни области. Те видяха, че патриотизмът липсва и сега работят по - сплотени от всякога. Така определи листата на Коалиция „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в 27 МИР Кръстина Таскова, съпредседател на Коалиционния съвет. 

"Това е най-добрата листа в цяла България, не само на нашата Коалиция, а изобщо от всички кандидати. Време е да сложим точка на шоуто", категорична е Таскова. 

Средната възраст на кандидатите е 40 години. Водач на листата е Елена Ангелинина, завършила икономика и бизнес администрация в Швейцария.

"Поемам щафетата в Стара Загора от един от най-добрите народни представители в 44-ия Парламент - Кръстина Таскова. Тя вдигна много високо политическата летва. Поради тази причина за мен това е голяма отговорност. Амбицията ни е да обединим патриотичния вот и да сформираме голяма парламентарна група в 46-то Народно събрание", коментира Ангелинина.

Коалицията ще води толерантна предизборна кампания в подкрепа на семейството, гражданите и бизнеса, но против всеки, който си позволи да ги докосне. Доходи, сигурност, стабилност са политиките, около които партиите от Коалицията се обединяват. Те са категорични, че няма да позволят намеса от чужди държави в политиката на България.

"Коалицията обедини три партии, които имаха проблеми помежду си. Тримата лидери отстъпиха крачка встрани и се отказаха от участие в листи, за да се случи обединението. Защото това, което се случва в държавата е страшно и ние сме длъжни да успеем. Онези, които миналото лято шестваха по улиците и обясняваха, че не искат ГЕРБ да има връзки с ДПС, не искат ДПС в управлението, не искат Пеевски, че протестът бил граждански, влязоха в Парламента и започнаха да творят глупости. И сега всички ние берем плодовете от тази тяхна глупост", коментира Александър Сиди, на 22-ро място в листата и водач на Коалицията в Пловдив. Той определи като национално предателство промяната в Изборния кодекс, чрез която се отвориха безброй секции в Турция. 

На предстощите Парламентарни избори на 11 юли, Коалиция „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ се явява под номер 16.

Ето и пълната листа:

1.Елена Владимирова Ангелинина        

2.Венцислав Йорданов Иванов   

3.Недко Пламенов Кузманов      

4.Никола Любомиров Пировски 

5.Боян Йорданов Кулев    

6.Иван Стефанов Божев   

7.Атанас Николов Боев    

8.Енчо Валентинов Енчев

9.Мария Йорданова Митева        

10.Мария Ангелова Нанева         

11.Кремена Недева Йовчева       

12.Теодора Райчева Лечева        

13.Стамен Иванов Бишков          

14.Николай Величков Марков    

15.Владимир Борисов Йорданов 

16.Алина Събева Иванова

17.Веселин Тончев Вълев

18.Теодора Стоянова Георгиева 

19.Иван Генков Илиев     

20.Златко Лозев Костов   

21.Красимир Симеонов Червилов          

22.Александър Маиров Сиди

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вижте още