РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Георги Кадиев, Коалиция "БСП за България": Ще дадем всичко от себе си в предстоящата кампания

Публикувано на:

Целта ни е най-добрия възможен резултат на предстоящите Парламентарни избори, коментира водачът на листата на Коалиция "БСП за България" в Стара Загора Георги Кадиев. Основните приоритети са икономика, енергетика, въоръжейна промишленост, земеделие. Социалната политика също е сред водещите приоритети за Коалицията.

"Естествено и здравеопазването е много важно за нас. Поради тази причина поканих проф. Катранджиев да се включи. Той прие, разбира се, само по здравни теми. Готов съм на всякакви дебати с опонентите си, по различни теми", обясни Кадиев.

Той е категоричен, че Коалицията ще даде всичко от себе си в предстоящата предизборна кампания, за да достигне до по-голям брой избиратели.

" Залогът е много голям. Държавата не се развива в правилната посока, обхваната е от корупция, обществените поръчки са провалени", каза още водачът на листата на Коалиция "БСП за България" Георги Кадиев.

Той е на мнение, че обединението е малка крачка в правилната посока, а целта на Коалицията е поне 35 000 гласа в Старозагорско. 

Вижте още