РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

БСП-Казанлък призова кмета Галина Стоянова да се извини на кмета на Овощник

Публикувано на:

БСП-Казанлък призова кмета Галина Стоянова да осмисли поведението си и публично да се извини на кмета на Овощник Иван Колев. Това се казва в Позиция на ръководството на казанлъшките социалисти по повод "грубия тон и заплахи", отправени от Стоянова към кмета на БСП Иван Колев в телефонен разговор. За това  алармира самият той във Фейсбук.

„Г-жа Стоянова си позволи да се държи нагло, гневно и безскрупулно в телефонен разговор с мен. Причина за избухването й, придружено и със заплахи, е факта, че не съм посетил  събрание на общинските съветници на ГЕРБ в селото. На събранието е присъствал и председателят на Общински съвет Казанлък – Николай Златанов (от ГЕРБ) и това, че не съм отишъл специално да го поздравя, се счита от г-жа Стоянова за особено неуважение. Закани ми се в слушалката, че „от тук нататък ще работиш без Общинския съвет", споделя кметът на селото. „Нито като човек, нито като кмет съм длъжен да посещавам сбирки на партията. Колко ниско може да падне един общински кмет, за да си позволи да заплашва кмет на населено място, затова че не е присъствал на събрание в селото, организирано от тяхната партия? Жалки сте!", пише още Колев.

„Недопустимо е острият тон, заплахи и груби изрази да бъдат форма на общуване, която  използва кметът на община Казанлък", категорични са от БСП в Града на розите. По думите им няма по-голям и по-малък кмет, тъй като са мажоритарно избрани. „Подкрепяме управлението на кмета  Колев, който пети мандат се ползва с уважението и  доверието на жителите на село Овощник", подчертават от  левицата. 

На снимката: кметът на Овощник Иван Колев

Вижте още