РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Без промяна в листата на ПП „Възраждане” за изборите на 11 юли

Публикувано на:

ПП „Възраждане” е първата политическа партия, регистрирала кандидатската си листа в 27 МИР Стара Загора за парламентарните избори на 11 юли. За място в парламента ще се бори екипът на „Възраждане“ от изборите преди няколко месеца. Промяна в кандидатите и подредбата на листата няма. Решението за това е взето на общо събрание на структурите в региона и одобрено от Организационния съвет на партията, Националния комитет и Председателя Костадин Костадинов. Всички кандидати живеят в областта, а средната им възраст е 35 години.

 

Кандидатите на „Възраждане“ за 46-тото Народно събрание са:

 

  1. Искра Михайлова, 38 години, семейна с едно дете, специалист “Връзки с обществеността”, председател на ОО Възраждане в Стара Загора, член на Организационния съвет на партията и първи мандат общински съветник в Общински съвет Стара Загора.

 

  1. Димитър Пашев, 35 години, Магистър по управление на образованието, учител по български език и история, председател на шахматен клуб, председател на ОО Възраждане в Казанлък, член на Организационния съвет на партията.

 

  1. Ива Ангелкова, 38 години, семейна с две деца, магистър инженер Екология и опазване на водите, магистър Индустриален мениджмънт, организационен секретар на Възраждане - Стара Загора,

 

  1. Д-р Калин Калинов, 33 г., д-р по Химия от БАН, магистър Анализ и контрол на храните, с трудов стаж в хранително-вкусовата индустрия

 

  1. Тодор Делчев, 32 г.,  магистър инженер по Автоматика и системи за управление. Работи по специалността си.

 

  1. Симеон Шопов, 32 години, магистър Авиоинженер по образование, работи като инженер-конструктор в отбранителната промишленост.

 

  1. Галин  Динев, 29 години, семеен с едно дете, изучава Аграрна икономика, работи в сферата на животновъдството и ветеринаро-медицинските дейности.

 

  1. Михаил Атанасов, 26 г., специалист по иранистика, изучава Международни отношения

 

  1. Анелия Димова, 37 години, майка на две деца, юрист, мениджър в международна компания

 

  1. Стилян Христов, 33 години, изучава Екология, работи в сферата на логистика и услуги

 

  1. Веселина Симанова, 62 г., магистър начална педагогика, магистър логопед, работи като учител.
Вижте още