РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето във вторник

Публикувано на:

Вятърът от запад-северозапад ще се усили, в Дунавската равнина до бурен, но вечерта ще започне да отслабва. От север облачността ще намалява, но на места в Южна България все още ще има превалявания, в Родопите и с гръмотевици. 

Максималните температури ще бъдат между 19 и 24 градуса.

Над Черноморието от север облачността също ще намалява, но все още по южното крайбрежие ще има превалявания. Ще духа умерен до силен западен вятър. Максималните температури ще са 20-21 градуса. Температурата на морската вода е 14-17 градуса. 

В планините ще духа силен и бурен северозападен вятър. Облачността ще намалява, но все още в Родопите ще има валежи и гръмотевици. Максималната температура на 1200 метра ще е около 13 градуса, на 2000 метра - около 5 градуса.

В сряда вятърът ще отслабне. Денят ще започне със слънчево време, но още около обяд ще започне да се развива купесто-дъждовна облачност, отначало на места в Западна България, а до края на деня и в останалата част от страната ще превали и прегърми. Максималните температури ще бъдат между 23 и 28 градуса. 

В четвъртък северозападният вятър отново ще се усили и с него ще нахлува хладен въздух. Ще има променлива облачност, но само на отделни места ще превали за кратко. Температурите ще се понижат, повече в Северна България. 

Вижте още