РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

За всички, които носят Русия в сърцата си, правилният избор е ПП "Възраждане на Отечеството"

Публикувано на:

За всички, които носят Русия в сърцата си и са за приятелски отношения с Русия, които не са съглани да има чуждо военно присъствие в България, които искат страната ни да бъде зона на мира, правилният избор е ПП "Възраждане на Отечеството", с бюлетина номер 12.

Нужна е промяна и поради тази причина е важно хората да излязат и да гласуват. Корупцията трябва да бъде изкоренена, категорични са кандидатите за депутати от ПП "Възраждане на Отечеството". Те са на мнение, че българският народ знае и българската власт трябва да разбере, че България е по-силна заедно с Русия.

Няма как да си българин и да не си русофил, но не е възможно да си русофил и евроатлантик. Затова ние отделяме специално място на отношенията между България и Русия, за да подчертаем, че тяхното състояние има специално, стратегическо и дори съдбоносно значение за България.

Страната ни е въвлечена в нова студена, икономическа, информационна и кибервойна срещу Русия, което е пагубно за националните ни интереси. България няма бъдеще без пълноценно партньорство с братския руски народ и неговата държава. България е свързана исторически, културно и цивилизационно с Русия и разкъсването на връзките ни с нея ще се окаже фатално за нашата страна, за нашия народ, за нашите бъдещи поколения. На България й е нужно не просто не-враждебно отношение към Русия. На България е необходимо пълноценно и трайно сътрудничество с Русия, и в икономиката, и в културата, и в сферата на сигурността.

Нашата позиция е ясна: "Всякакви опити България да бъде въвлечена в каквито и да е форми на враждебност спрямо Русия са пагубни за националните ни интереси", категорични са от ПП "Възраждане на Отечеството".

Само преди дни беше подписана „Пътна карта“ за изготвяне на дългосрочен договор за сътрудничество от Николай Малинов, председател на политическа партия „Възраждане на Отечеството“ и Андрей Климов, заместник-секретар на Генералния съвет на „Единна Русия“ и председател на комисията за международни дейности, за възстановяване на коструктивни и дружелюбни отношения между двете страни.

Кандидатите за народни представители от ПП "Възраждане на Отечеството" са категорични, че ако двете страни са в добри отношения, можем да привлечем руски инвеститори. Те допълват, че в момента не се предлагат достатъчно добри условия на руските фирми и затова компаниите избягват България. Проблем е и визовият режим. Безумието трябва да бъде спряно, а копупцията - изкоренена.

На предстоящите парламентарни избори ПП "Възраждане на Отечеството" се явява с бюлетина номер 12.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вижте още