РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

С изцяло гражданска листа „Изправи се! Мутри вън!" влиза в битката за 27 МИР Стара Загора

Публикувано на:

С изцяло гражданска листа „Изправи се! Мутри вън!" влиза в битката за 27 МИР Стара Загора. 

"За мен е чест да съм начело на такава листа с вдъхновяващи, почтени, професионални хора, граждани. Поехме ангажимент, че в листите ни ще намерят място представители на гражданското общество, който сега изпълняваме. Особено в Стара Загора, където 100% от канидатите за депутати са представители на гражданското общество, хора с позиция и биография, утвърдени и уважавани в тяхната профисионална област". Това каза водачът на листата Мая Маналова, която откри официално предизборната кампания в Стара Загора. На предстоящите парламентарни избори „Изправи се! Мутри вън!" се явява под номер 18 в интегралната бюлетина.

Отборът на „Изправи се! Мутри вън!" е професионален и креативен.

Стартът на предизборната кампания е началото на края на това управление на страната, на модела на чекмеджето, категоричен е водачът на листата на „Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова.

Тя допълни, че кандидатите на гражданската платформа ще водят толерантна и цивилизована кампания, по време на която ще представят своя план за незабавна подкрепа и закрила на обикновените хора на България, защото недосегаемите си имат държава, имат си власт, институции и пари.

"Ние сме гражданската формация и платформата на обикновените хора, и точно те са във фокуса на нашите усилия. Именно поради тази причина на първо място в нашия план са поставени доходите и бедността. Предвиждаме промени в данъчната система, включително отмяна на данъка върху най-ниските доходи, както и конкретен план как минималният месечен доход за две години да стане 1000 лева, а в края на мандата - 1250 лева. Това е и ключът за решението на проблемите с демографската криза, защото няма млад и образован човек, който да работи за 600 лева, коментира водачът на платформата „Изправи се! Мутри вън!", която е под номер 18 в интегралната бюлетина. 

„Изправи се! Мутри вън!" ще бъде гарант, че парите ще стигат до българските граждани. Акцент в програмата ще бъде и Зелената сделка, която засяга пряко област Стара Загора. 

"Поемам ангажимент, че няма да бъде загубено нито едно работно място в региона. Икономиката в областта ще се превърне в зелена икономика, с високи доходи, която ще помогне за ускореното развитие на Старозагорска област. 

Ето и цялата листа на кандидатите за депутати на  „Изправи се! Мутри вън!" в 27 МИР:

    1. Мая Божидарова Манолова-Найденова

    2. Светослав Бончев Колев

    3. Славяна Добрева Орачева – Янкова

 

    4. Явор Райчев Гънчев

    5. Динко Тонев Тонев

    6. Станислав Колев Данев

    7. Станислава Стойкова Стойкова

    8. Николай Ангелов Николов

    9. Анна Петкова Делчева

    10. Божидар Христов Станчев

    11. Стоян Колев Трифонов 

    12. Диана Живкова Колева

    13. Сребрин Стоянов Събев

    14. Ваня Добринова Петкова

    15. Красимир Веселинов Костадинов

    16. Кристияна Иванова Ботева

    17. Трифон Мариев Георгиев

    18. Венцислав Цветанов Благоев

    19. Деница Божидарова Божилова

    20. Маргарита Горанова Бояджиева

    21. Пламен Тончев Савов

    22. Илия Цанев Желев

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вижте още