РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

"Републиканци за България": Енергия, Експертиза, Екипност. ЗА държава с правила!

Публикувано на:

Областната организация на ПП „Републиканци за България“ в Стара Загора се явява на предстоящите парламентарни избори за състав на 45-то Народно събрание с пълна листа от 22 кандидатури. 

Всички кандидати са от региона и живеят и работят в област Стара Загора.

Сред тях има икономисти, мениджъри, минни инженери, електроинженери, социални работници, учители, полицейски служители, представители на частния сектор, геолози, геодезисти.

ПП „Републиканци за България“ е една от новите формации в страната, създадена през миналата година. Партията не е лидерска.

На предстоящите избори за състав на 45-тия български Парламент ще се бори за доверието и вота на  българските граждани с каузата  „ЗА държава с правила“.

В интегралната бюлетина, с която ще гласуват избиратели на изборите на 4-ти април, Политическа партия „Републиканци за България“ ще е под номер 21.

 

Ето целият състав на листата:

Водач  на листата е Петя Станева. 35-годишен финансист, бакалавър по счетоводство и контрол, магистър по финанси и инвестиционен мениджмънт. Работила е в сферата на борсовата търговия и като счетоводител. През последните няколко години е работила в ДАНС Стара Загора.

Станева е областен координатор на партията за Стара Загора.

Втори е общинският координатор на партията в Стара Загора инж. Драгомир Радев. Радев е с 20 години стаж в комплекса „Марица-изток“.

Трети е анестезиологът от Казанлък д-р Живко Чобанов, възпитаник на Медицинския университет в Стара Загора,  56-годишен, лекар-анестезиолог – МБАЛ Казанлък и в болницата в Карлово.

 

Четвърти е Юлиян Ненчев, бивш финансов директор на ТЕЦ „Марица-изток“. Юлиян Ненчев е от Стара Загора, на 48 години, Управител на „Електросистеми инженеринг” ЕООД, Магистър по “Икономика и управление на индустрията”. Притежава следдипломна специализация по “Управление на търговията”. 

 

Инж. Христо Желев е пети в листата, 47-годишен инженер - геодезист. Представител е на община Гълъбово. Възпитаник на Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Ръководител  е на производствено поделение – язовирен район “Розов кладенец”, към НЕК-ЕАД- Язовири икаскади.

На шесто място е Тодор Тодоров, от Чирпан, на 45 години. Възпитаник на университета Нортхамптън във Великобритания. Тодоров е ръководител на Центъра за развитие на Община Чирпан и главен координатор на Агенция за регионално икономическо развитие в Стара Загора.

Седми е д-р Бахар Бахри Нури, 31-годишен, лекар, роден в Кърджали, възпитаник на Медицинския университет във Варна, работи в Спешния център на болницата в Казанлък.

Инж. Диньо Костов от Раднево е осми в листата, инженер Електрообзавеждане, работи в рудник „Траяново“ на Мини – Марица Изток.

На девето място е 49-годишният зъботехник от Стара Загора Иван Димчев, член на Българската асоциация на зъботехниците.

Републиканци за България - Стара Загора

Останалите в листата са:

10. Инж. Ивайло Цветковски от Гълъбово. 36-годишен възпитаник на Техническия университет в София, работи в частния сектор, притежава и професионално образование за лицензиран лесовъд.

11. Петя Тенева, 53-годишна, от Стара Загора, ресурсен учител, работи в Регионален център за подкрепа процеса на приобщаващото образование – Стара Загора.

12. Смилен Филипов Смилов – 33-годишен от Мъглиж, инж. „Компътърни системи и технологии“ от Бургаски свободен университет, работи в частния сектор.

13. Инж. Милен Желев – магистър, специалист по „Открито разработване на полезни изкопаеми“.

14. Веселина Събева – бакалавър по педагогика на обучението по изобразително изкуство и графичен дизайн.

15. Даниела Димитрова, служител в „Български пощи“ АД.

16. Тодор Павлов, собственик и управител на верига книжарници в Стара Загора.

17. Красимир Иванов – 56-годишен, от Стара Загора, комисар, бивш директор на ЦСПП-Казанлък при АМВР.

18. Инж. Румен Николов – магистър по геодезия от УАСГ.

19. Борислав Мъдров – магистър от Стопанска академия „Д. А. Ценов“. 38-годишен, работи в сферата на застрахователния бизнес, живее в Казанлък.

20. Йонко Иванов – 31-годишен, от Раднево. Минен техник, управител на частна фирма в сферата на транспорта и куриерските услуги.

21. Стойчо Колев – магистър „Счетоводство и контрол“ от УНСС – София.

22. Доротея Росенова Русева – бакалавър „Стопанско управление“ от ВУАРР – Пловдив.

В състезанието за доверието и вота на избирателите от област Стара Загора представителите на ПП „Републиканци за България" ще залагат на трите Е-та: Енергия, Експертиза и Екипност.

Вече е факт и програмата от 50 страници, разработена по отделни сектори на държавата  за 4-годишното управление на страната.

"Ще водим позитивна кампания, а целта ни е държава с правила, която съблюдава върховенството на закона, в която институциите работят в пълна прозрачност", заяви водачът на листата Петя Станева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вижте още