РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Постоянен арест за мъжа, задържан заради наркотици

Публикувано на:

Окръжен съд – Стара Загора взе най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 26-годишен мъж, задържан при специализирана полицейска операция, за пресичане, разкриване и документиране на престъпна дейност с наркотични вещества, проведена на 16 януари.

Според обвинението, в условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително, мъжът е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – марихуана с нетно тегло 11,68 грама и амфетамин с нетно тегло 3.92 грама, и разпространил високорискови наркотични вещества, като продал на 30-годишен мъж марихуана с нетно тегло 1.02 грама, а на 25-годишен  мъж амфетамин с нетно тегло 0.99 грама.

Задържаха трима заради наркотици

Окръжен съд – Стара Загора прие, че събраните по делото доказателства позволяват направата на обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъплението, за което е привлечен към наказателна отговорност. Обвиняемият не е осъждан, но е лице, известно на правоохранителните органи. 

Определението на съда подлежи на обжалване с частна жалба и/или протест пред Пловдивски апелативен съд в 3- дневен срок.

Вижте още