РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Конкурс за продажба на недвижим имот, собственост на „Индустриална зона Загоре” АД

Публикувано на:

На 10 февруари приключва конкурсът за продажба на недвижим имот, собственост „Индустриална зона Загоре” АД. Минималната конкурсна цена в размер на 271 500,50 лв. без включен ДДС.

Участниците трябва да са регистрирани като търговски дружества или като дружества по законодателството на държава - членка на Европейския съюз, или на държава-страна по Споразумението за Европейско икономическо пространство; Да нямат парични задължения към държавата по смисъла на чл.162, ал.2 от Данъчно-осигурителен процесуален кодекс, установени с влязъл в сила акт на компетентен орган, освен ако не е допуснато разсрочване или отсрочване на задълженията; Да не са в производство по несъстоятелност или ликвидация; Управителя/ите и членовете на управителните им органи да не са осъждани с влязла в сила присъда за престъпление против финансовата, данъчната или осигурителната система, за престъпление по служба или подкуп, както и за престъпление против собствеността или против стопанството, освен ако не са реабилитирани. Неспазването на което и да е от тези изисквания е основание за отстраняване на участник от конкурсната процедура.

Всеки участник може да придобие конкурсната документация от офиса на „Индустриална зона Загоре“ АД, на адрес гр. Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ №107, ет.1, зала „ФОАЙЕ“, всеки работен ден от 09.00 часа до 17.00 часа в срок до 17:00ч. на 10.02.2021 г., на цена 100 лева (без включен ДДС), платими по банков път.

На първо място ще бъде класиран кандидатът, получил най-висока комплексна оценка „К” по описания в конкурсната документация начин и срокове.

Вижте още