РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

С предимно гражданска листа „Изправи се.БГ" се явява на предстоящите избори

Публикувано на:
В листата за Стара Загора на Гражданската платформа „Изправи се.БГ" за предстоящите избори има предимно хора от гражданската квота. Сред кандидатите за депутати са изпълнителният директор на Индустриалната зона в Казанлък Светослав Колев и Славяна Орачева - финансист от Казанлък. Все още не е ясно кой ще води листата, но със сигурност в нея ще има представители на по-големите общини от областта. Това заяви председателят на „Изправи се.БГ" Мая Манолова, която посети Стара Загора, за да открие офис на организацията.
„Изправи се.БГ" има план 30 млрд. лв. от Фонда за възстановяване и устойчивост да се използват за модернизиране на икономиката, повишаване на доходите на българските граждани и запазване на работните места.

"Стара Загора е важна за нас, защото голяма част от европейското финансиране в следващите години би следвало да се инвестира в областта. Правителството на Борисов е предвидило 30 млрд. лв. да се изхарчат за саниране, стиропор, асфалт, тръби и раздуване на администрацията. Според управляващите иновациите не трябва да се осъществяват от бизнеса, а от раздуването на администрация", обясни Манолова.

Тя подчерта, че за „Изправи се.БГ" приоритет е повишаването на доходите на българските граждани, инвестиции и модернизация на икономиката. Целта е минималният месечен доход да достигне 1000 лв.
Вижте още