РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Какво време ни очаква?

Публикувано на:

През следващото денонощие в равнинната част от страната, по поречията и в котловините ще се задържи с мъгла или ниска облачност. След обяд ще има временни подобрения на видимостта. Над планините и планинските райони през деня ще преобладава слънчево време, с повече облаци на изток. Ще духа слаб, в източните райони до умерен север-североизточен вятър. Минималните температури ще са предимно между минус 4 и 1 градуса, по-високи по морския бряг. Максималните ще са между 0 и 5 градуса, на места в планинските райони на Западна България до 9-10 градуса.

Над Черноморието ще е облачно и на места ще има ръмежи. Над планините ще преобладава слънчево време.

В събота в планините и планинските райони ще остане слънчево и все още сравнително топло, а в повечето райони в равнинната част от страната през по-голямата част от деня ще бъде с мъгла или ниска облачност; дневните температури там ще остават по-ниски, предимно между 0 и 5 градуса.

Преобладаващите сутрешни температури ще са между минус 4 и 1 градуса. Ще духа слаб, в източните райони умерен североизточен вятър, с който ще проникне малко по-студен въздух. В неделя видимостта ще се подобри, но ще преобладава облачно време. Само на изолирани места ще превали съвсем слаб сняг.

Вижте още