РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Започна нова кампания за лечението на Женя Стоенчева

Публикувано на:
Започна нова спешна кампания за Женя Стоенчева. Трябва да се събере сумата от 24 000 долара, равняваща се на 38 600 лв .
Женя Стоенчева е на 38 години от гр. Пловдив. Тя е с рядкото заболяване адхеазивен арахноидит. Състоянието й преди стартирането на лечението, беше силно влошено с денонощни агонизиращи болки, които не се повлияват от никакви обезболяващи. Лечението е със стволови клетки в болница Лив Хоспитал в Турция. Вече са направени две вливки, за което са платени 24 000 долара. 
След втората вливка, по препоръка на лекаря трябваше да се изчака, за да се види дали ще има положителна реакция на организма спрямо вливките и ако да, да се реши от колко вливки ще има нужда Жени.
Жени има подобрение! Болката, която изпитваше намаля малко и вече започна да чувства долните си крайници по-стабилни. Тези подобрения са от 2 седмици. Жени спешно трябва да продължи своето лечение със стволови клетки. Лечението не трябва да се прекъсва, за да може да има ефект от всичко, което е направено до момента. 
Новата проформа за трета и четвърта вливка е на стойност  24 000 долара. Това е сумата само за самите вливки. 
Заради влошеното състояние на Жени, за първите две вливки тя беше транспортирана с линейка. Отделно са платени всички възможни тестове и скенери. 
Допълнителен непредвиден разход са и хранителните добавки от Турция, които Жени трябва да приема заради стволовите клетки. 
Жени трябва да е в Турция за третата вливка в началото на март.
Наличностите към момента са:
Дарителска сметка 8662,21 ЛВ
Пей пал 232,18 ЕВРО
Начините, чрез които може да се включите в кампанията: 
Превод по Дарителска сметка:
Обединена Българска Банка 
Титуляр: Женя Ангелова Стоенчева 
ZHENYA ANGELOVA STOENCHEVA 
Населено място: гр. Пловдив 
IBAN: BG64UBBS80021053576440 
BIC: UBBS BGSF 
Валута: BGN/ Лева 
Дарение чрез PayPal [email protected]
Може да се включите в двете групи, където се провеждат онлайн благотворителни базари в подкрепа на Жени. Ако имате запазени вещи, които не са ви необходими, може да ги предложите в групата. 
- Благотворителен Базар Да помогнем на Женя- 
- Благотворителен базар от Диляна за Женя- 
Вижте още