РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Сдружение "Брат За Брата" плати лечението на старозагорка

Публикувано на:
Сдружение "Брат За Брата" плати лечението на старозагорка. Парите бяха останали от кампанията за хората останали без работа заради Covid-19, а тази сутрин Бети замина на лечение в София.
Преди няколко години жената се разболява от множествена склероза. Болестта я обездвижва от кръста надолу. След няколко операции болестта е спряна, но Бети остава обездвижена. Според специалисти и изследвания тя се нуждае от много активна рехабилитация и тримесечен курс със специален робот за раздвижване. Дават й голям шанс да проходи отново и да води пълноценен живот. Офертата от болница "Сердика" София е на стойност около 20 000лв.
Миналата година Сдружение "Брат За Брата" направи кампания за хората останали без работа заради Covid-19. Тогава доста фирми и граждани се включиха с дарения, за да се осъществи съвместната акция с кмета на Стара Загора Живко Тодоров. В рамките на кампанията бяха подпомогнати над 350 човека. Останалата сума бе в размер на около 31 800 лв. След съгласуване от Сдружението са решили да поемат цялата сума за лечението и да помогнат на Бети.
"Бети, желаем ти след три месеца да ни посрещнеш на крака, готова за живота, който те очаква! Лесната работа е свършена, сега трябва ти да се потрудиш и да дадеш всичко от себе си! Да покажеш характер и сила! Ние повярвахме в теб, повярвай и ти! Ние сме зад теб", коментират от  Сдружение "Брат За Брата".
Останалите около 11 800 лв. също ще бъдат разпределени за благотворителни каузи.
Вижте още