РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Жена се нуждае от спешно лечение

Публикувано на:

Стартира спешна кампания за лечението на 37-годишната Милена Желева от Варна. Майка на две деца, които за съжаление минават през ада заедно с нея.

Здравословните проблеми на Милена започват преди десет години, с болки в гръбначния стълб, главата и крайниците.

През 2012 година е диагностицирана със синдром на Райтер Лерой, но тази диагноза е отхвърлена след 4-годишно лечение. Оперирана е четири пъти заради дискови хернии със стабилизация чрез импланти.

През 2018 година получава пареза на двата крака, поради което се придвижва с бастун и то доста трудно и болезнено.

През 2019 година е диагностицирана с кисти на Тарлов, като американски специалист по заболяването изразява мнение, че към този момент кистите не са причина за болките и влошеното й състояние.

При консултация с турски неврохирург става ясно, че операциите й са били безсмислени, защото причина за болките не са били дисковите хернии.

След консултация с Доцент Зафер Токташ - неврохирург става ясно, че трябва спешно да се направят много изследвания. Докторът се съмнява за сериозно неврологично заболяване, а именно – Амиотрофична латерална склероза (АЛС), но за да се докаже заболяването е нужно да се направят поредица от изследвания и да последва спешно лечение.

Първоначално трябва да се съберат 3500 евро, за да може да замине за Турция в болница VM MEDICAL PARK PENDIK гр. Истанбул. Тази сума не е крайна понеже на място могат да се наложат допълните изследвания и прегледи. Това са малка част от средствата, които ще са необходими за диагностика и лечение. Средствата са непосилни за Милена и семейството й. До сега са се справяли сами, но вече не могат.

Дарителска Банкова сметка Банка: Обединена Българска Банка

Титуляр: Милена Недкова Желева

MILENA NEDKOVA ZHELEVA

Населено място: гр. Варна

IBAN: BG20UBBS 800210 902 49440

BIC: UBBS BGSF

Валута: BGN

Вижте още
Народният празник е свързан с края на летния и с началото на есенния селскостопански сезон
14/09/2022