РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Берое гостува на вдъхновения отбор на Ямбол

Публикувано на:

В среща от XV кръг на НБЛ баскетболният Берое гостува в Ямбол на едноименния отбор от града. Срещата в зала „Диана“ е с начален час 17:00ч. утре вечер, 22 януари. Двубоят за старозагорци е изключително важен, след като „зелените“ допуснаха поражение от Академик(Пловдив) в директен спор за четвъртото място в класирането. Срещу себе си обаче беройци имат вдъхновения тим на Ямбол, който в предходния кръг спечели именно срещу пловдивчани. Загубата на Академик дава шанс на Берое при победа в утрешното гостуване да се върне отново на четвъртата позиция. Седмият в класирането отбор на Ямбол обаче не е никак леко препятствие.

Предишният двубой между двата регионални съперника, игран в спортна зала „Стара Загора“, завърши с успех на играчите на Тони Дечев с 64:75. За Берое това е поредният двубой от изключително натоварената серия от срещи в НБЛ и Балканската лига. Надеждите на щаба на старозагорци са, че ще могат да разчитат на някой от контузените баскетболисти – Станислав Ваклинов и Костадин Ангелов.

Ивайло Ресилковски е главен арбитър на мача. Негови помощници са Стефан Стефанов и Серафим Петров. Красимир Стойнов е определен за комисар на срещата между Ямбол и Берое.

източник: beroebasket.com

Вижте още