РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Душо Гавазов е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на община Мъглиж

Публикувано на:

Душо Гавазов е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на община Мъглиж. Той е подкрепен и от ВМРО.

51-годишният Гавазов е зам.-кмет на общината от 11 ноември 2011 година, семеен, с две дъщери. 

"Предстои една нелека предизборна кампания. Това е избор на личност. Стара въпрос за състезание на визии за управлението на община Мъглиж. Влизам в него с името си, работата и действията си. Ще направя всичко възможно общината да не стои на прага на голямото европейско семейство, а да е вътре в него", коментира Душо Гавазов.

Той е категоричен, че не е лесно да се управлява малка община, защото парите не са много. Готов е да се вслуша във всички градивни критики и да помага с каквото може на гражданите. 

Ще води толерантна кампания, с акцент върху постигнатото до момента и бъдещите проекти. Важна част в програмата му заема инфраструктурата - социална, образователна, пътна и здравна.

"Душо Гавазов е свързан с успешното управление на Мъглиж вече трети мандат. Аз съм спокоен за развитието на общината, защото той е доказал, че може да се справя с предизвикателствата и доказателство за това са видимите резултати, които са постигнати", коментира областният председател на ГЕРБ Пламен Йорданов.

Преди да дадат подкрепата си за Гавазов, от ВМРО са направили анализ на последните девет години. "Вижданията ни се препокриват. Затова заставаме зад кандидатурата на ГЕРБ", каза областният координатор Антон Андонов.

Изборите в община Мъглиж ще се проведат на 28 февруари. До тях се стигна след като кметът Господин Господинов почина внезапно в началото на септември миналата година.

Вижте още