РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Удостоиха кметът на Стара Загора Живко Тодоров с награда за отличен социален диалог

Публикувано на:

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров е удостоен с Грамота за отличен социален диалог от Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“. Наградата му бе връчена от адвокат Владимир Стойчев, председател на РСО Подкрепа- Стара Загора.

„Имам привилегията да Ви връча тази грамота, тъй като с Вас работим много ползотворно. В тези не леки времена за българското образование с общи усилия вървим напред“, каза при връчването адв. Стойчев.

От своя страна кметът благодари за честта да получи това отличие като припомни, че през следващата година предстои обновяване на няколко училища в Стара Загора. „Предстои ремонт на СУ „Васил Левски“, СУ „Христо Ботев“, Второ ОУ „П.Р. Славейков“, допълни градоначалникът. „Стараем се да реновираме всички училища и образователни институции, за да създадем отлични условия на учениците и учителите“, категоричен е Тодоров.

Кметът обясни, че в момента се работи усилено за изграждането на сградата на  Професионална гимназия по компютърни науки и математически анализи. От думите му стана ясно, че предстои изграждането и на общежитие към училището, което ще спомогне за утвърждаването на гимназията като национално училище.

 

Вижте още