РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

„ИНТЕРПРО СА“ ЕООД с инвестиционно намерение за изграждане на производствена база

Публикувано на:

На 14 януари ще се проведе Общо събрание на акционерите на „Индустриална зона Загоре“ АД. Ще бъде обсъдено предложение за продажба на недвижим имот, по повод постъпило заявление за инвестиционно намерение от страна на „ИНТЕРПРО СА“ ЕООД.

Постъпилото заявление за инвестиционно намерение касае изграждане на производствена база и съпътстваща офис сграда. Във връзка с това инвеститорът е проявил интерес за закупуване на имот с площ от около 4000 кв.м.

Извършени са две оценки на пазарната стойност на имота от независимите оценители „ЮКОН –ЮЛИЙ КАЙРЯКОВ“ ЕООД - Юлий Кайряков и от инж.Живка Кондева от Камарата на независимите оценители, които възлизат на 238 000 лв. без ДДС и 240 010 лв. без ДДС. Данъчната оценка на имота е в размер на 104 558,40 лв.

За представител в общото събрание на „Индустриална зона Загоре“ АД гр.Стара Загора е избран общинският съветник Диан Димитров. На предстоящата сесия Общински съвет Стара Загора трябва да определи как да гласува упълномощения представител на Общината по проекто-решенията включени в дневния ред на общото събрание на акционерите на „Индустриална зона Загоре“ АД.

Вижте още