РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Терапевтичният център „Светулка" стартира благотворителна Коледна кампания

Публикувано на:

„Коледа, сбъдни мечтата ми!" е посланието на декемврийската кампания на Терапевтичен център „Светулка" в Казанлък. В нея участват деца, родители, колеги и благодетели.

„Коледно-новогодишните празници са  най-подходящото време да зарадваме отново децата, да сбъднем мечтите им, да направим щастливи и две деца с езиково-говорни затруднения и техните семейства през 2020 година, които не могат да си позволят едногодишни терапии. 

„Светулка" предоставя и възможност за безплатни логопедични консултации през целия месец декември", каза управителят на центъра  Светлана Берова. В „Светулка" се провеждат и традиционните арт терапии във  вълшебната работилница „Говорят Коледните джуджета". 

„Тук творим  картички, сувенири, гирлянди, играчки за елхата, украса за дома с нашите терапевтични тайни. В календара имаме и специални дни, в които майки с деца и татковци с деца изработват атрактивни изненади с  терапевтични  коледни формули", споделиха от „Светулка". Специалните произведения ще бъдат предложени на благотворителен базар в подкрепа на каузите  им. Акция „Коледен късмет" е за последователите на фейсбук страницата на Терапевтичния център „Светулка".

Всеки  може да се включи в томболата за  едногодишна бонус терапия, ако изпълни условията,  които са публикувани. Екипът на ТЦ „Светулка" ще съобщи изборът си на 27 декември. 

Вижте още