РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Три кражби от магазин в Казанлък за около час

Публикувано на:

Установени са извършителите на кражби от магазин в град Казанлък. Към момента двама мъже се издирват.

На 3 януари, в 22.00 часа, в РУ Казанлък е получено съобщение, че са извършени множество кражби на стоки от магазин, намиращ се на бул. „Александър Батенберг“. В резултат на проведените от служители на РУ - Казанлък незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че 65-годишен мъж е откраднал 5 бр. захарни изделия. Мъжът се издирва.

Отново на 3 януари, около 21.40 часа, трима мъже – двама на 38 години и един на 36, са извършили кражба от незаключени хладилни витрини, разположени на тротоара, на общо 7 бр. двулитрови ПВЦ бутилки бира. Трите лица са задържани за срок до 24 часа, като са възстановили стойността на отнетите напитки.

На 3 януари, около 22.20 часа, 40-годишен мъж и непълнолетен 17-годишен младеж от Казанлък са отнели от същите витрини, собственост на търговския обект, 4 бр. двулитрови ПВЦ бутилки бира. Двете лица към момента се издирват.

В РУ - Казанлък е регистрирана преписка за извършено престъпление по чл.194, ал.1 от НК и е уведомена Районна прокуратура - Казанлък. Работата по случая продължава.

 

Вижте още