РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Какво време ни очаква?

Публикувано на:

Сутринта на места в източните райони, в котловините и по поречието на Дунав ще има условия за мъгла или ниска облачност, които ще се задържат до около обяд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между 5 и 10 градуса. Максималните температури ще са между 18 и 23 градуса. 

Преди обяд на отделни места ще има условия за мъгла или ниска облачност, които до обяд ще се разсеят.

След обяд над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен южен вятър. 

В сряда и четвъртък облачността ще бъде предимно значителна. През първия ден на отделни места, главно в Южна България, а през втория – на повече места, главно в югоизточната половина от страната, ще има превалявания от дъжд, с повишена вероятност в крайните югоизточни райони за по-съществени количества. Дневните температури ще започнат да се понижават, сутрешните слабо ще се повишат. В петък вятърът ще се обърне от запад-северозапад и ще се усили, с него понижението на температурите ще продължи. Облачността ще е променлива, по-често значителна. На отделни места ще превали слаб дъжд. Минималните температури ще са между 7 и 12 градуса, максимални - между 14 и 19.

снимка:  ThinkStock/Getty Images

Вижте още