РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

ВМРО дари спортни пособия на детско-юношеската школа на ФК „Чирпан"

Публикувано на:

Хубав и полезен подарък получиха децата от детско-юношеската школа на ФК „Чирпан". Преди началото на петъчната тренировка те бяха приятно изненади от заместник- областния управител на Стара Загора Красимир Червилов, координатора на ВМРО за района Антон Андонов и общинските съветници Иван Жеков от община Братя Даскалови и Росен Иванов от община Чирпан. На срещата присъства заместник-председателят на СНЦ "Футболен клуб" Чирпан Христо Чапанов и треньори от футболната школа, които изказаха благодарности за ценните подаръци.

Футболните топки и спортните пособия, дарени на футболния клуб, са изключителни важни за тренировъчния процес. 

"Решихме да направим това дарение, тъй като за да има футбол, трябва да се развива и детско-юношеската школа, и да има местни кадри", сподели Красимир Червилов. 

„През годините сме доказали, че нашата кауза са децата, които да представят Чирпан и да носят с гордост емблемата на футболен клуб с 90-годишна история. За целта е необходима широка и здрава основа, която да изградим заедно с треньорите и ръководителите на футболния клуб, защото децата са нашето бъдеще, нашето богатство, нашата застраховка живот. Приветстваме ентусиазма на родителите, записали децата си да тренират футбол, осъзнавайки, че спортът е здраве, учи на морал и дисциплина", споделиха общинските съветници Иван Жеков и Росен Иванов, които доскоро бяха членове на Управителния съвет на футболния клуб.

Това е второ дарение за малките футболисти в рамките на последните две години и ще продължим да помагаме за развитието на детско-юношеския футбол, коментираха дарителите.

Вижте още