РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Обновиха сайта на Българската православна църква

Публикувано на:

Приключи визуалното и техническо обновяване на сайта на Българската православна църква - Българска патриаршия. То се осъществи съгласно решение на Св. Синод на БПЦ-БП от заседанието му в пълен състав на 10.06.2020 г., прот. № 4.

Обновената версия на официалния сайт на Св. Синод на БПЦ-БП следва новостите в създаването на визия и функционалност на съвременен институционален уебсайт и отговаря на търсенията на своите читатели. Сайтът е обогатен с удобни за използване нови раздели - предлага онлайн книжарница, дигитална библиотека и др. Техническите подобрения осигуряват по-удобна и бърза работа със сайта от мобилни устройства.

Създаден през 2009 година с благословението на приснопаметния Български патриарх Максим и на Св. Синод, официалният сайт на Българската православна църква се утвърди като сигурен източник на информация за църковния живот у нас, решения и становища на Св. Синод на БПЦ-БП, както и задълбочени богословски трудове и преводи.

Със своето обновяване официалният сайт ще бъде още по-близо до читателите и до всички онези, които изпитват потребността от духовно обогатяване в едно все по-динамично общество.

https://bg-patriarshia.bg/ - линк към сайта

Вижте още