РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Остава облачно

Публикувано на:

През следващото денонощие облачността ще е по-често значителна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд. На повече места, в отделни райони по-интензивни и придружени с гръмотевици ще са в часовете около и след обяд. Почти без валежи и с повече слънчеви часове ще бъде над източните райони. Вятърът ще е слаб, предимно от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива, на отделни места в следобедните часове краткотрайно ще превали. Вятърът ще е слаб, предимно от изток. Максимални температури между 23 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 17-18 градуса. 

Над планините ще е предимно облачно, с превалявания от дъжд, сутринта по най-високите върхове на Рила и Пирин примесен със сняг. Около и след обяд в отделни райони ще прегърми. Ще духа слаб запад-югозападен, в масивите от Източна България - умерен южен вятър. 

В понеделник и вторник повече слънце ще има в часовете преди обяд и над източните райони. Около и след обяд ще се развива купеста облачност, на места, главно в Западна и Централна България, ще превали краткотраен дъжд, възможно е и да прегърми. Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса.

Вижте още