РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Програма BASE търси следващите предприемачи на Стара Загора

Публикувано на:

Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE отново приема кандидати за своето есенно издание през октомври в Стара Загора. В програмата могат да се включат хора с идея или вече стартирал малък бизнес, който искат да развиват. В продължение на 12 седмици участниците ще се срещат с вече доказали се предприемачи, които ще предават своя опит в различни направления – финанси, продажби, маркетинг, човешки ресурси, правни норми, презентационни умения и др. Програма BASE е безплатна и няма възрастови ограничения.

Целта на BASE е участниците да получат основни знания за бизнес средата, както и да подготвят и представят бизнес план за своя проект в края на обучението. Всеки, който успешно изпълни това, участва за спечелването на финансова подкрепа от предвидения награден фонд.

Какво се случи досега по време на изданията на BASE в Стара Загора?

От пролетта на 2023 г. в Стара Загора се проведоха 3 издания на безплатната академия за стартиращи предприемачи BASE. Участваха близо 110 човека от различни части на България.

Участниците работиха над най-разнообразни проекти -  детски фитнес, място за предлагане на здравословни храни, напитки и преживявания, бранд за производство на свещи, подвижен груминг салон, магазин за персонализирани подаръци, образователни кулинарни работилници за деца, развиване на консултантски услуги в сферата на финансовия и организационен мениджмънт, изграждане на летен STEM лагер за ученици, тапас бар и много други.

Програмата се провежда в партньорство с Фондация „Америка за България“, Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) и Асоциация „IT Стара Загора“.

Кандидатстването е отворено до 30 септември 2024 г. на следния ЛИНК, където има и повече информация за обучението.

Допълнителна информация на сайта на Бизнес академията за стартиращи предприемачи – www.baseprogram.bg.

 

Вижте още