РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Прасето Пепа в EON Видеотека завладя сърцата на хиляди деца

Публикувано на:

В света на детските сериали има един герой, който е винаги готов да забавлява и да учи малчуганите на важни житейски уроци. Да – говорим за малкото розово прасенце, което завладя сърцата на милиони деца по света и у нас – Прасето Пепа. Но знаете ли къде Пепа и нейните приключения се превърнаха в истински хит – в EON Видеотека на Vivacom!

Видеотеката предлага на зрителите едно от най-богатите и разнообразни портфолиа от съдържание в България с над 30 000 заглавия. Сред тях можете да откриете както хитови филми и сериали, така и специално подбрани детски предавания за малки и по-големи като Прасето Пепа. Тя е един от най-любимите сериали на децата в EON Видеотека на Vivacom.

Но какво прави Прасето Пепа толкова популярна? Може би е фактът, че всяко дете може да се припознае в забавните приключения на Пепа и нейните приятели. Или може би това е способността на сериала да съчетава простички, но важни уроци с непрестанен хумор. Във всеки случай, Прасето Пепа е не просто любимка на децата – тя е герой, който сплотява семействата пред екрана и не само. От началото на годината EON се гледа през повече от 1 000 000 устройства. Затова независимо дали сте вкъщи, на път или на почивка, децата могат да гледат Прасето Пепа и други любими сериали през повече от едно устройство. Така дори и най-малките могат да се забавляват с Пепа навсякъде и по всяко време, докато техните родители се наслаждават на любим филм или сериал.

Ако вашето дете все още не е открило приключенията на Прасето Пепа, то през лятото е идеалният момент да го направи в EON Видеотека.

Вижте още