РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Остава хладно и дъждовно

Публикувано на:

До обяд главно в планинските райони, а след пладне на много места в страната, ще има валежи от дъжд, на места с гръмотевици. Ще духа слаб, през деня до умерен, предимно северен вятър. Остава хладно, с максимални температури между 16 и 21 градуса.

Над Черноморието облачността ще е значителна и на места, главно в следобедните часове, ще има валежи от дъжд. През деня ще духа умерен северен вятър. Максималните температури ще бъдат 16-19 градуса. Температурата на морската вода ще бъде около 17 градуса. 

Над планините ще бъде предимно облачно, по билата - мъгливо. На много места ще има превалявания от дъжд, над 2000 м - преминаващи в сняг. Ще духа до умерен северен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 10 градуса, на 2000 м - около 3 градуса.

В четвъртък и петък въздушната маса над страната ще остане неустойчива. Облачността ще бъде значителна, предимно купесто-дъждовна. На места ще има краткотрайни валежи, в отделни райони след обяд ще бъдат придружени от гръмотевици. Ще остане хладно за края на май, с максимални температури в четвъртък между 16 и 21 градуса, в петък - с 2-3 градуса по-високи.

Вижте още
От днес на разположение е и Коледният базар, разположен в парк „Пети октомври" и до Универсалния магазин
01/12/2023