РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Лятно зооучилище организира за втори път Зоопарк Стара Загора

Публикувано на:

За втора поредна година  Зоопарк Стара Загора предлага нови и интересни преживявания за младите почитатели на животните, чрез лятно зооучилище. Този път  образователната програма е на тема "Зооекспедиция" - тя е нова опитност, радостни емоции, игри със стари и нови приятели. Зооучениците ще се запознаят с правилата на Зоопарка, със служителите му, различните видове животни, начинът им на отглеждане и още много други занятия.

Желаещите ще имат възможност да навлязат в света на животните, а с любезното съдействие на Прабългарска школа за оцеляване „Багатур“ ще научат и интересни факти за историята и бита.

От 1 до 12 юли, Зоопаркът кани всички любознателни ученици на възраст от 7 до 14 г. Десетдневното зооучилище ще бъде в часовете от 10.00 до 14.00 ч., от понеделник до петък.

По време на обучението Зоопаркът не осигурява храна и транспорт. Децата трябва да си носят обяд и шише за вода. Желателно е да бъдат спортно облечени и да носят шапка. Всички работни пособия и материали са осигурени от зооградината.

Поради ограничения на местата в залата на Образователния център е необходимо предварително записване на тел: 0877 075491 - Мария Тонева , всеки делничен ден от 8.30 до 16.30, в срок до 25 юни (включително). Необходимо е и попълване на декларация за съгласие на родител.

Цена за участие с включен вход за дете е 24лв на ден. За участие в заниманията в Детската школа „Багатур“ се заплаща 30лв еднократно.

Вижте още