РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Дамите от Зонта клуб отличиха с плакети кмета Живко Тодоров и зам.-кмета Надежда Чакърова

Публикувано на:

За безусловната си подкрепа за щедрите каузи и цялостната дейност на Зонта клуб – Стара Загора, днес с плакети бяха наградени кметът Живко Тодоров и зам.-кметът с ресор „Образование и младежки дейности“ Надежда Чакърова. „Винаги сме могли да разчитаме на Вашето съдействие за благотворителността ни и за дарителските ни инициативи и затова решихме да изразим благодарността си лично, поднасяйки Ви плакет“, заяви Милена Димитрова, президент на Зонта клуб Стара Загора 2022-2024 г. 

На свой ред кметът Живко Тодоров благодари на дамите за тяхната грижа. „Вие сте много по-чувствителни социално от мъжете! Това, което правите от години за града ни като инициативи и подкрепа за социално слаби и за уязвими групи, е изключително важно“, дефинира градоначалникът. 

Той изрази адмирациите си лично към г-жа Милена Димитрова и към нейния екип, защото организацията на жените в Стара Загора е от най-активните в страната - гордост за града ни, която показва, че има гражданско общество. „Винаги може да разчитате на подкрепата на общината с това, което зависи от нас, да сме до вас в инициативите и продължавайте напред“, пожела на дамите от Зонта клуб Живко Тодоров. 

Плакет на признателност за труда бе поднесен и на зам.-кмета Надежда Чакърова, като знак на свидетелство за уважение. 

Мандатът на Милена Димитрова като президент на Зонта клуб Стара Загора изтича утре, следващият президент ще бъде Фани Димитрова.

Вижте още