РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

„30 години Б.Т.Р“ – групата с концерт в Стара Загора, за да отбележи три десетилетия успешна музикална кариера

Публикувано на:

Б.Т.Р. ще отбележи 30 години успешна музикална кариера с концерт в Летния театър в Стара Загора на 27 юни. Това ще е и началото на турнето на групата, което ще обиколи страната, а финалът ще бъде в зала 1 на НДК в София на 20 ноември.

Бандата се подготвя за концертите си, събирайки най-доброто от музиката, която създава през тези три десетилетия. Публиката ще чуе на живо и любимите си песни от успешните последни два албума на Б.Т.Р. – „Невидими стени“ и „Пъзел“. Всичко това ще бъде представено с високия професионализъм и динамиката, които познават феновете на групата.

„Създадохме Б.Т.Р. в началото на 90-те години на миналия век, без да подозираме какво ще се случи. Тези 30 години са години на изкачване по цялата стълба на българската музика и създаване на една запазена марка. Този извървян от нас музикален път искаме да споделим с публиката“, казват от групата.

Паралелно с турнето, те работят и по първия си концертен албум, който се очаква да излезе тази година заедно с юбилейна плоча и диск „30 години Б.Т.Р.“.

 

БИЛЕТИ за концерта в Стара Загора:

Eventim: https://bit.ly/47TAfHA

Grabo: https://bit.ly/3UKl54r

На каса: Търговски център Сити, бул. „Цар Симеон Велики“ 112, сутерен

На каса: „Верди Арт” - Културен център

Вижте още