РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Водене на успешни преговори - обучение за собственици на бизнес и предприемачи на живо в Стара Загора

Публикувано на:

На 18 май 2024г. в Стара Загора ще се проведе еднодневно обучение „Водене на успешни преговори“ със Силвия Павлова, CEO на една от най-известните марки българска био козметика Wooden Spoon.  

Тренингът е насочен към всички специалисти, на които се налага да участват активно в бизнес преговори – собственици и управители на бизнеси, търговци, предприемачи и хора, които искат да се научат как да извличат максимума от всяка бизнес ситуация. 

По време на обучението ще се разгледат доказани стратегии за успешни преговори, техники за постигане на максимална стойност, споделено практическо знание от професионалния опит на лектора от работата й за големи български и еждународни компании и създаването на собствен бизнес 

За лектора

Силвия Павлова е ръководител на една от най-успешните български компании за биокозметика Wooden Spoon и търсен лектор по различни бизнес теми. На 18 май тя идва в родната Стара Загора, за да предаде своя опит от работата си с хора и бизнеси от целия свят на всички, които искат да надградят знанията и уменията си в сферата на бизнес преговорите. 

Силвия печели първото си признание още в университета, когато заедно с екип от студенти грабват голямата награда в състезание за млади предприемачи в Мексико. Това й отваря редица врати и редица възможности за развитие. В следващите години трупа солиден опит от работата си в големи международни организации, водещи компании в България и създаването на собствен бизнес – една от най-успешните марки био козметика, която в момента присъства на 30+ пазара. 

Обучението ще се проведе на 18 май 2024 г. от 9:30 до 17:00 часа с включена теоретична и практическа част, обяд и кафе паузи в The Lodge Coworking Space, ул. Антон Марчин 51, Стара Загора. 

За повече информация и записване: bit.ly/44aWWH3

 

Вижте още