РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Спортен уикенд в града на липите

Публикувано на:

По повод 17 май - Деня на българския спорт в Стара Загора традиционно ще се проведе турнир по спортна гимнастика. Събитието ще се състои за 17-и път и ще събере повече от 160 състезатели от цялата страна в четири възрасти - деца, момичета младша и старша възраст и девойки младша възраст. 

Организатори са спортен клуб по „Спортна гимнастика“ и Община Стара Загора. Началото е от 10:00 часа на 11 май /събота/, а мястото на провеждане е стадион „Берое“ - Зала по гимнастика. 

За любителите на футбола и двата почивни дни – събота и неделя, ще са изпълнени с емоции. На 11-и май /събота/ от 18:00 часа на стадион „Локомотив“ в Стара Загора ще се проведе футболна среща между отборите на „Берое-2“ и ОФК „Несебър“.

Отново от 18:00 часа на стадион „Локомотив“ /тренировъчен терен/ ще се проведе футболна среща между отборите на ФК „Локомотив“ и ФК „Верея“. 

На 12-и май /неделя/ от 13:00 часа на стадион „Локомотив“ /тренировъчен терен/ ще се проведе футболна среща между женските отбори на ФК „Локомотив“ Стара Загора и ФК „Лудогорец“ Разград.

От 17:00 часа на стадион „Берое“ ще се проведе футболна среща между отборите на ПФК „Берое“ и ФК „Пирин“ гр. Благоевград.

 

Вижте още