РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Благотворителната великденска инициатива на МГЕРБ подкрепи над 150 възрастни хора

Публикувано на:

Младежката структура на ГЕРБ в Стара Загора проведе традиционната си благотворителна великденска инициатива. Нейните членове посетиха 153-ма самотно живеещи и хора в неравностойно положение във всички 51 села на общината и им раздадоха пакети с хранителни продукти.

„Ние вярваме в обединението и подкрепата един към друг и знаем, че всеки акт на доброта, колкото и да е малък, има значение. Докато обикаляхме селата, получихме много признателност. Най-голямото удовлетворение за нас са усмивките на хората. Благодарим на всички наши членове и доброволци, които отделиха от времето си, за да направят тази инициатива възможна за пореден път. Благодарим за подкрепата на общинските съветници, ръководството и на хората от структурите на партията в Стара Загора, както и на Жени ГЕРБ, които подариха великденска украса на възрастните хора, направена с обич от децата от Центровете от семеен тип за деца, лишени от родителски грижи!“, сподели областният координатор на МГЕРБ в Стара Загора Милен Димитров.

Ръководството и членовете на младежката структура на партията пожелават духът на Великден да изпълни сърцата ни с любов, надежда и мир.

Вижте още